Portretten en groepsfoto’s
Vooraf neem ik altijd de tijd om kennis te maken en te ontspannen. Dat legt de basis voor een professionele en natuurlijke fotoshoot.
Het kunnen privé of zakelijke foto’s zijn. De sessie kan bij u op locatie zijn al dan niet in een mobiele studio. Tot 5 personen kan ik u ontvangen in mijn studio in Houten.

Hieronder vindt u een aantal tarieven. Indien niet anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW,  nabewerking en reiskosten binnen regio Utrecht (hierbuiten € 0,20 per km). Neem contact op over andere mogelijkheden.

particulier:

 • particulier portret (voor bijvoorbeeld LinkedIn)
  € 45,-  in de studio in Houten
  duur maximaal 30 minuten, 3 nabewerkte files in hoge resolutie
 • kleine shoot (1 of 2 personen)
  € 95,- in de studio in Houten of bij u op locatie
  duur ongeveer 60 minuten, meerdere opstellingen tezamen of alleen
  minimaal 10 nabewerkte files in hoge resolutie
 • groep / familie
  € 175,- max 5 personen in Studio in Houten of bij u op locatie. Bij gebruik van mobiele studio € 30,- extra.
  € 225,- voor groepen/families vanaf 6 personen
  shoot van ongeveer 1 tot 1,5 uur, meerdere opstellingen mogelijk – ook apart
  alle gelukte foto’s digitaal in hoge resolutie (minimaal 15)

zakelijk:

 • zakelijk portret, teamfoto, bedrijfsevenement, serie foto’s van medewerkers
  neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat

Huwelijksreportage – we maken er samen een unieke dag van
Voor een mooie en ontspannen dag is een “klik” tussen ons van belang, zowel persoonlijk als qua fotostijl. Vooraf maken we uitgebreid kennis en nemen we de shoot, programma van het huwelijk, de gasten en jullie wensen door. Zo leren we elkaar kennen – voor mij dé mogelijkheid om me voor te bereiden op interessante en intieme momenten. Desgewenst zetten we in het programma enkele puntjes op de “i”. Zo is het leuk om een periode in te lassen waarin de gasten in verschillende samenstellingen vrijblijvend met elkaar op de foto kunnen gaat. Vaak gebeurt dit tijdens een borrelmoment.
Tijdens de huwelijksdag ben ik op de achtergrond aanwezig om de formele, informele en mooie momenten vast te leggen. Ik houd daarbij de regie over de afspraken die we vooraf gemaakt hebben. In praktijk vormen we zo een team op jullie huwelijksdag.

Hieronder vindt u de tarieven. De prijzen zijn inclusief BTW,  professionele nabewerking van de digitale foto’s en reiskosten binnen regio Utrecht (hierbuiten € 0,20 per km). Neem contact op over andere mogelijkheden.

 • eerste 4 uur: € 150,- per uur
 • 5e en 6e uur: € 125.- per uur
 • vanaf 7e uur: € 100,- per uur

Reportages en series – op maat samengesteld
Reportages en series zijn er in vele soorten en maten. Vooraf bespreken we wat het doel is van de reportage en welke beelden en verhaallijn u voor ogen heeft; waar dienen de accenten te liggen en welke sfeer wordt beoogd?
Graag neem ik met u de mogelijkheden door voor een offerte op maat.

Architectuur – mooie composities met de menselijke maat
Architectuur is voor mij de vormgeving van steden, landschappen en gebouwen. Daarbij is de menselijke maat belangrijk. Personen versterken vaak het beeld en tonen het gebruik.
Graag neem ik met u de mogelijkheden door en maak ik een offerte op maat.

Voor een verkoopreportage van een woning of bedrijf maak ik realistische foto’s die aspirant-kopers nieuwsgierig maken. Het wordt een visitekaartje van uw pand. Ik let op inrichting en sfeer. Zo nodig passen we de ruimte iets aan.
Een verkoopreportage is er vanaf € 125,- (voor ondernemers excl BTW).