CORONAPROOF fotoshoot
vele mogelijkheden !!

Wilt u een Corona-proof familiefoto van meerdere gezinnen of een andere groepsfoto van mensen die niet uit één huishouden komen. Neem vrijblijvend contact op. Er is meer mogelijk dan u denkt!
De foto’s worden buiten op een mooie locatie gemaakt. We bepalen samen het uiteindelijke beeld. Daarna maak ik aparte foto’s van personen of groepen die uit één huishouden komen. Later combineer ik de resultaten tot het gewenste eindresultaat. Dat levert heel natuurlijke resultaten op!

Voorbeeld 1: Corona-proof familiefoto

Hieronder enkele voorbeelden van een Coranaproof familieshoot met 4 gezinnen. De foto’s zijn op afstand buiten gemaakt, ieder gezin apart. In Photoshop zijn de beelden samengevoegd tot één natuurlijke compositie!

Een impressie van “The Making Of”. Uit 4 losse gezinsfoto’s is de eerste familiefoto hierboven samengesteld. Deze werkwijze levert dus naast een mooie groepsfoto ook aparte gezinsfoto’s op als “tussenresultaat”.

Voorbeeld 2: Teamfoto in de Inktpot

Hieronder is een verrassend beeld gekozen: Een lange gang in het Inktpot-gebouw van ProRail is omgetoverd tot een ijsbaan. De geportretteerden kwamen één voor één langs, en zijn op de vooraf bedachte positie gefotografeerd. De foto’s zijn later in de digitale doka samengevoegd tot één foto. De figuranten hoeven elkaar dus niet tegen te komen op de foto-set.
Natuurlijk kan op deze wijze een meer “normale” groepsfoto op een leuke locatie (binnen of buiten) worden gemaakt.

ProRail, schaatsbaan, fotoserie, coronaproof, Photoshop, fotograaf, teamfoto, groepsfoto, bedrijfsreportage

Voorbeeld 3: Verrassende groepsfoto 

In de voorbeelden hieronder is iedereen in de deuropening van zijn woning gefotografeerd. Eén keer heb ik een ontspannen “normaal” portret gemaakt en één keer heb ik een situatie in scene gezet. Deze kleine tafereeltjes zijn later weer aan elkaar gesmeed tot twee bijzondere foto’s.
Omdat ik altijd minimaal 2,5 meter afstand houd bij het fotograferen, de scene’s buiten zijn en het maar enkele minuten per persoon duurt is deze actie volledig Corona-proof.

Kan ik u helpen?
Bij interesse of vragen: Neem contact op.